ВАЖЛИВО!

ІНФОГРАФІКА

Дорожня карта для людей, переміщених в межах країни (доповнена по всій Україні)

ДОВІДНИК
демобілізованого учасника антитерористичної операції

 

>

   
20.02.2019

В Центральному районі Миколаєва на зупинках громадського транспорту замінили декілька урн, які пошкодили невідомі

У середу, 20 лютого, в Центральному районі Миколаєва на зупинках громадського транспорту Інженерна, що на проспекті Центральний,та Мала Морська по вулиці Чкалова, здійснили заміну декількох урн для сміття, пошкоджених невідомими. Про це на своїй сторінці написав голова адміністрації Центрального району Олександр Береза.

- Замінили кілька пошкоджених урн на зупинках громадського транспорту, хочу сподіватися, що вони протримаються довше ніж попередні, - зазначив Олександр Береза.

Нагадаємо, що ситуація із пошкодженням або ж повними руйнуванням громадських об'єктів далеко не поодинока. Урни на зупинках громадського транспорту зазнають деформацій від зовнішніх чинників систематично. Наприклад у сквері Солдата, що у мікрорайоні Варварівка, вже протягом тривалого часу здійснюють повторні ремонти лавок та заміну урн для сміття, також - відновлюють покриття тротуару будівельною плиткою, яку почали просто красти.

Не так давно на території Центрального району навпроти Будинку художника встановлено арт-об'єкт "Лавка із зонтом", який також зазнав руйнації із боку невідомих осіб, що довелося виправляти.

Адміністрація закликає жителів міста відповідально ставитися до роботи, яку виконують для їх затишку та комфорту.